Sireeni

Sireeni

torstai 27. lokakuuta 2011

Vessajuttuja

Olipa tuossa taannoin erään ystävän kanssa keskustelua VESSOISTA. Lähinnä siitä, että onko hienoa esitellä sisustuskuvissa omaa WC:tä. No hei, tottakai! 

Meidän rintamamiestalossa on näitä remppakohteita ollut; keittiö, saunaosasto, olohuone, makkarit. Viimeisempänä viime syksynä päivitettiin WC. Olin jo ajat sitten sanonut isännälle, että haluan PUNAISEN (hei ylläri) vessan. Isäntä ei ajatukselle lämmennyt, kunnes vanhaa vessaa purkaessaan keksi ehdottaa minulle, että pitäisikö vessa maalata vaikka punaisella? Näinhän se aina, miesten täytyy "keksiä" nämä parhaat ideat ihan itse, vaimon keksimänä ne eivät ole toteutuskelpoisia. Tässä Teille ennen ja jälkeen kuvat, olkaapa hyvä!

Tässä jo kaikesta tavarasta karsittu vanha WC. Voin kertoa ettei noita sinapin keltaisia kalusteita ole todellakaan tullut ikävä!




Isännän LOISTAVAN idean seurauksena WC:stä tuli tälläinen:



Kyllä täällä uudessa viihtyy paremmin ;)

2 kommenttia:

  1. Tottahan toki vessat pitää jakaa. Niissä on säilynyt parhaiten niitä komeimpia sisustusratkaisuja, kun niiden uusiminen on hiukan kalliimpi homma. Pitää minunkin jakaa meidän mökin nykyinen, kylläkin toimimaton sisävessa joskus :D

    PS: Sinullakin tuntuu olevan robotintunnistus päällä, eli se pyytää kommentoijaa aina kirjoittamaan kuvasta sanat. Hiukan hankalaa välillä, kun niistä ei aina saa selvää. Sen saa pois asetuksista, jos et sitä kaipaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia Anneli vinkistä! Täytyy käydä tutkimassa asetuksia. Jostain varmaan saa myös päälle ilmoitukset kommenteista, nyt vasta huomasin sun kommentin...

      Poista